MK-etapi teine võistluspäev viis Deniss Karpaki 19. kohale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Marina Prinzivalli

Suurbritannias Weymouth'is jätkus eile purjetamise maailma karikasarja eelvimane etapp juba märksa tugevamas tuules.

Eestlastest on kõrgeimal kohal Deniss Karpak (Karpak Sailing Team), kes on 44 võistleja seas 19. kohal. Esikohal on britt Ben Ainslie.

Laser klassis lõpetas Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) sõidud oma kvalifikatsioonilaevastiku 14., 26. ja 20. kohaga ning on üldarvestuses 32. positsioonil. Paremusjärjestuse tipus asetseb austraallane Tom Burton.

Naiste RS:X klassis sai Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) kirja 31. ja 27. tulemuse ning tema hetkeseisuks on 43 võistleja hulgas 31. koht. Juhtpositsioonil jätkab poolatar Zofia Noceti-Klepacka.

Laser Radialil seilav Anna Pohlak (TJK) tegi oma kvalifikatsioonigrupis täna 23. ja 21. finišikoha väärilised sõidud ning on hoidmas 49. positsiooni. Liidriks on 70 naise seas tõusnud belglanna Evi van Acker.

Johannes Ahun (Noblessneri JK) finišeeris meeste RS:X purjelaual 39. ning 51. kohaga ning on 58 sportlase hulgas 50nes. Klassis juhib endiselt prantslane Julien Bontemps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles