Maradona klubi tahab Drogbat endale meelitada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: SCANPIX

Diego Maradona juhendatav Al Wasli jalgpalliklubi on teinud Chelseast lahkunud Dider Drogbale pakkumise nendega liituda, kuid kardab, et ei suuda konkureerida hiinlaste ettepanekuga.

Drogba on pärast Londoni Chelseast lahkumist vabaagent ning Al Wasli juhatuse esimees Marwan bin Bayat avaldas Daily Maili vahendusel, et klubi tegi ründajale ahvatleva pakkumise. Samas märkis bin Bayat, et isegi rikas Dubai meeskond ei suuda konkureerida Shanghai Shenhua pakutava palganumbriga. Lisaks töötab Shanghai klubis mängiva treenerina Drogba vana sõber Nicolas Anelka.

Prantslane on 34-aastast Drogbat juba kaua Hiinasse meelitanud ning kuigi bin Bayat nimetas Al Wasli pakkumist vägagi tõsiseks, möönis ta, et Drogba «näib olevat Hiinast rohkem huvitatud.»

Maradona jaoks on staaride klubisse meelitamine oluline, sest lõppenud hooajal sai Al Wasl Araabia Ühendemiraatide meistriliigas 12 meeskonna seas alles kaheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles