Kapten Luigend: loosi üle ei saa nuriseda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Eerik Luigend.
Karl-Eerik Luigend. Foto: Andres Haabu

Eesti U19 jalgpallikoondise kapten Karl-Eerik Luigend hindas koduse EM-finaalturniiri loosi, mis viis Eesti ühte alagruppi  Portugali, Hispaania ja Kreekaga, keskmiselt tugevaks.

«Ühtepidi oleks ju võinud veidi parem olla, sest peafavoriitide asemel võinuks ehk keegi nõrgem vastu sattuda. Teisalt aga siin nõrku meeskondi ju polegi ning võinuks ka kolm suurt vastu saada,» arutles Luigend. «Kui vaadata, et turniiril on neli suurt favoriiti – Hispaania, Portugal, Inglismaa ja Prantsusmaa –, siis paberil võivad mõlema grupi edasipääsejad selged olla. Tegelikult on aga kõik võimalik,» uskus ta.

Nimekuse poolest Hispaaniale ja Portugalile alla jääv Kreeka läbis samuti Eliitringi kaotuseta ning sestap on Luigendi hinnangul raske ennustada, kelle vastu Eestil oleks suurim võimalus punkte näpata. «Favoriidid on ju samuti haavatavad. Ega enne mänge ei oska ette arvata, kellelt punkte võiks võtta, aga igatahes läheme kõigi vastu võitlema. Hea päeva ja väikese õnne korral on meil võimalus kõigi vastu hästi esineda,» uskus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles