Esimene turniiripäev Jõelähtmel soosis skandinaavlasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Männik
Indrek Männik Foto: Eesti Golfi Liit

Täna Jõelähtmel Estonian Golf & Country Clubis alanud International European Mid-Amateur Championshipi esimene päev oli edukas skandinaavlastele –  71 löögiga jagavad esikohta taanlane Tony Jensen ning rootslased Christian Nordstedt ja Patrik Andresson.

Eestlastest on esimese päeva järel parimal positsioonil Indrek Männik, kes 81 löögiga jagab 66. kohta. 

Heades ilmastikuoludes mängitud esimese ringiga jäi Männik üldiselt rahule, kuid möönis, et mängu esimene pool ei kulgenud oodatult. «Alguses ei saanud mängu hästi käima ja seetõttu läksid green’idel mõned löögid raisku. Raja teine pool sujus paremini, seega saan homme hea tundega starti tulla,» sõnas Männik.

Eestlastest järgnes Männikule Eero Sikka 84 löögiga, mis esimese võistluspäeva järel andis 86. koha. Estonian Golf and Country Clubi president Mait Schmidt sai tulemuseks 85 lööki, millega üldarvestuses jagab 95. positsiooni. Sama tulemuse ja kohaga lõpetas päeva ka Erko Täht. Rasmus Kivila läbis raja 87, Marko Palm 88, Enn Pääro 93 ning Lauri Ulla 94 löögiga, mis üldarvestuses andsid vastavalt 105., 112., 120. ja 122. koha.

International European Mid-Amateur Championship on sel suvel regioonis toimuvatest võistlustest üks tugevamaid, kus ühtekokku on võistlustules 128 võistlejat 23 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles