Kergejõustikuliit tasub siiski kõigi EMile sõitjate kulud

Peep Pahv
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Uudmäe
Jaanus Uudmäe Foto: Raigo Pajula

Eesti Kergejõustikuliidu juhatus otsustas lähetada Torino EMile 13 sportlast ning erinevalt esialgu levinud seisukohast tasutakse kõigi sportlastega seotud kulud.

Hooaja eel kuulutas alaliit, et soovib viia sisekergejõustiku EMile kümme sportlast ning nende selgitamiseks moodustati mulluse MM-normide ja IAAFi punktitabeli põhjal edetabel. Ilma igasuguste mööndusteta said EM-pääsme kolm mitmevõistlejat – Kaie Kand, Mikk Pahapill ja Andres Raja ning kolm normi ületajat – Anna Iljuštšenko, Ksenija Balta ja Kaire Leibak.

Edetabeli põhjal lunastasid pääsme Kadri Viigipuu, Tiidrek Nurme, Maris Mägi ning kümnendat kohta jaganud Sirkka-Liisa Kivine ja Liane Pintsaar. Napilt valikust välja jäänud Jaanus Uudmäe ja Raigo Toompuu pidi esialgu tasume oma kulud ise, ent täna kogunenud juhatus otsustas nendegi mineku kinni maksta.

«Kolm mitmevõistlejat, kolm normitäitjat ja veel seitse sportlast on tänavu näidanud häid tulemusi ning loodame, et nad suudavad seda ka Torinos,» põhjendas kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi otsust.

Torino EM peetakse 6.-8. märtsini  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles