Meeskonnakaaslane Balotellile: palun käitu korralikult, vajame sind

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise poolkaitsja Thiago Motta pöördus avalikult ründaja Mario Balotelli poole, manitsedes meeskonnakaaslast EM-finaalturniiril vastutustundlikult käituma.

«Vajame, et Balotelli tegutseks meeskonna nimel ja käituks vastutustundlikult,» ütles Paris Saint Germaini ridadesse kuuluv Motta, kes veel paari aasta eest Milano Interis Balotelliga koos pallis. «Ainult siis võib ta Itaalia eest tähtsat rolli mängida – kuid ma olen kindel, et ta teebki seda.»

Balotelli on tõmmanud enne turniiri tähelepanu avaldusega, et kui teda mängu ajal rassistlikult solvatakse, kõnnib ta platsilt minema. Samuti on ta muutnud oma särgil olevat nime ning kasutab seal lisaks Balotellile ka oma sünnipärast nime Barwuah.

Motta leiab siiski, et tähtis on vaid see, mida Balotelli väljakul teeb. «Ta peab meid aitama, ent platsi kõrval võib ta olla täpselt selline nagu alati. Ta ajab mind väljakul tehtud naljadega täpselt samamoodi närvi nagu Interi ajalgi, kuid väljaspool platsi on ta tegelikult tore sell.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles