Venelased püüavad EMil suurt kala

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dick Advocaat.
Dick Advocaat. Foto: SCANPIX

Venemaa koondislaste enesekindlus on enne tänaõhtust jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri avamängu laes.

Venelased lähevad turniirile suurte plaanide ja lootustega. Austrias ja Šveitsis peetud finaalturniiril poolfinaali jõudnud ja seal hilisematele võitjatele hispaanlastele 3:0 kaotanud venelaste sihid on vähemalt sama kõrged ka sellel turniiril.

«Meil on hea võistkond, meil on kvaliteeti ja see on väga tähtis, et mängijad ise sellesse usuks,» vahendab Sky Sports Venemaa peatreeneri Dick Advocaati sõnu. «Jah, kui me oleme vormis ja asjad liiguvad õiges suunas, oleme me ohtlikud vastased.»

Venemaa võimalusi hinnates ütles Advocaat: «Reaalselt vaadates on Hispaanial, Hollandil ja Saksamaal paremad võistkonnad ja mängijad. Aga samas, nagu Kreeka 2004. aastal näitas,  võib sellistel turniiridel kõike juhtuda.»

See finaalturniir jääb Advocaatil Venemaa koondise lootsina viimaseks, kuna peale turniiri lõppu võtab ta üle Hollandi suurklubi PSV Eindhoveni treeneritooli.

Poole hooaja pealt Londoni Arsenalist Peterburi Zeniti laenule läinud Andrei Aršavin on aga eesmärkide sõnastamises konkreetsem. «Poolfinaali saamine oleks meie jaoks hea tulemus, sest sellisel juhul ei lase me tulemustel langeda,» sõnas ta Goal.com’ile. «Ja lisaks selleks, et nii kaugele jõuda, peame alistama ühe väga tugeva võistkonna: Saksamaa, Hollandi või Portugali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles