Korjuse konkurent peab vigastuse tõttu hooaja lõpetama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus Tech1 meeskonna vormelis. Nüüd sõidab Korjus Lotuse autoga.
Kevin Korjus Tech1 meeskonna vormelis. Nüüd sõidab Korjus Lotuse autoga. Foto: Erakogu

Uusmeremaalane Richie Stanaway, Kevin Korjuse konkurent vormel-Renault 3.5 sarjas, peab oma hooaja seljavigastuse tõttu lõppenuks kuulutama.

Stanaway selgroolülid said rängalt viga viimasel Spa etapil toimunud avariis, kus tema auto pärast konkurendile tagant otsa sõitmist kõrgele õhku lendas. Ehkki Stanaway lootis algul juba kuu aja pärast Nürburgringil stardis olla, panid arstid noormehele mõistuse pähe. «Vajan seljavigastusest taastumiseks kolme kuni kuute kuud,» kirjutas Stanaway oma Facebooki lehel.

«Kahjuks tähendab see, et hooaeg on minu jaoks läbi. Muidugi olen pettunud, kuid praegusel hetkel rõõmustan rohkem selle üle, kui niisugusest traumast täielikult paranen,» kirjutas Stanaway.

Nii Korjus kui ka Stanaway kuuluvad Lotuse ja Gravity agentuuri poolt ühiselt veetavasse iRace’i noortemeeskonda ning jagavad Inglismaal korterit. Järgmise kuu veedabki Stanaway veel Inglismaal, siis aga sõidab taastusravile koju Uus-Meremaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles