Iirlased ei taha allajäämist tunnistada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiidetud Iirimaa jalgpallifännid
Kiidetud Iirimaa jalgpallifännid Foto: SCANPIX

Eilses jalgpall EMi C grupi mängus horvaatide 3:1 paremust tunnistanud Iirmaa koondise mängijad on tulemuses sügavalt pettunud. Endale kolm väravat lüüa lasknud iirlaste edasipääsu võimalused kahanesid tugevalt – peale eilseid mänge on nad oma grupis ainus nulli peal olev meeskond ja ees seisavad mängud valitsevate maailmameistrite Hispaania ja 2006. aastal triumfeerinud Itaalia vastu.

Iirlaste värava löönud Sean St Ledger ütles Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) kodulehele antud usutluses: «Me lasime endale liialt kergelt väravaid lüüa ja see pole üldse meie moodi, tavaliselt oleme kaitses kindlad. See ei olnud üldse meie moodi, väravad mis meile löödi – ma ei ütleks, et Horvaatia meie kaitse lahti harutas.»
«Alati on hea väravat lüüa, aga me kaotasime mängu ning see on kõige olulisem. Meil on veel kaks mängu ees, kaks suurt mängu. Hästi alustada on tähtis, kahjuks meil see ei õnnestunud kuid peab kiitma horvaate- neil on tugev meeskond ja andekas koosseis.»

Stephen Ward, Iirimaa kaitsja: «Ma olen väga pettunud, sest me mängisime hästi, aga õnn, mida me väärinuks, jättis meid maha. See oli raske mäng tugeva vastasega. Me mängisime tõusvas joones ning horvaadid ei mänginud meid üle, see oli võrdsete mäng. Kolmas värav vahetult peale poolajapausi oli hea sooritus, kuid horvaatidel oli õnne, sest pall läks väravasse Shay Giveni peast.»
«Meid toetama tulnud fännid olid suurepärased ning nad andsid endast kõik. Meil pole enam midagi kaotada, tuleb lõpuni pingutada ja loodetavasti neljapäeval on õnn meie poolel.»

C grupis kohtuvad neljapäeval esimeses mängus Horvaatia ja Itaalia ning päeva teises mängus Hispaania ja Iirimaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles