Ross Brawn vabandas Michael Schumacheri ees

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Ross Brawn.
Michael Schumacher ja Ross Brawn. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel sõidetud Kanada GP-l lõpetas Mercedese noorem piloot Nico Rosberg kuuendal kohal, kuid seitsmekordne maailmameister Schumacher katkestas tehniliste probleemide tõttu.

Sellel hooajal sõidetud etappidel on kahe Mercedese piloodi tulemused olnud nagu öö ja päev. Nico Rosberg on jõudnud finišisse kõigil senisõidetud etappidel ning teeninud karjääri esimes GP võidu, kuid tema legendaarne võistkonnakaaslane on ruudulippu näinud vaid kahel korral – Malaisias ja Bahreinis. Sellised tulemused peegelduvad ka punktitabelis. Rosberg asub 67 punktiga sõitjate pingereas viiendal kohal, kuid Schumacher jagab kahe teenitud punkti juures 17.-18. kohta Daniel Ricciardoga. Seejuures võistles viimatinimetatu alles hiljuti Kevin Korjusega Vormel Renault 3.5 sarjas.

Selline olukord sundis Mercedese meeskonna juhti Ross Brawni Schumacheri ees vabandama. BBC Sport vahendab Brawni sõnu: «Ma saan Michaeli ees järjekordse tehnilise rikke eest ainult vabandada.» Mercedes-Benz mootorispordi osakonna juhataja Norbert Haug lisas: «Kõigile meeskonnas on selge, et me peame saavutama Michaeli auto juures samasuguse vastupidavuse ja stabiilsuse nagu oleme saavutanud Nico auto juures.»

Kuigi meeskonna viga aja arvestamise juures jättis jälje ka Schumacheri kvalifikatsiooni tulemusele, ei rutanud vanameister meeskonda süüdistama. BBC Spordile antud intervjuust ütles Schumacher: «Muidugi valmistavad katkestamised mulle pettumuse, aga pole mõtet näpuga näitama hakata. Selliseid asju ikka juhtub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles