Riento sai punkti, kuid langes seitsmendaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus

Urmas Tali ja Meris Merisaare koduklubi Mutala Riento jäi Soome võrkpallimeistrivõistlustel võõrsil 2:0 eduseisust alla Salo Piivolleyle 2:3 (15, 24, -13, -23, -14).

Otsustavas vaatuses juhtis Riento 5:2 ja 8:7, kuid lõpus olid võõrustajad kindlamad, vahendab volley.ee.

«Kolmandas geimis lasime oma rumalusest Piivolley mängu sisse. Nad panid servile juurde, meie omakorda jäime vastuvõtul hätta,» lausus Tali.

Terve kohtumise kaasa teinud Merisaar tõi 11 punkti. Kui 14 tõstest kuus maha löönud Merisaar võinuks rünnakul kindlamalt tegutseda, siis kuus blokki tegid eestlasest temporündaja statistika rõõmsamaks. 15 servil kogunes kaks viga.

Kuigi viiegeimilises kohtumises saadud kaotuse eest lisandus tabelisse üks punkt, langes Riento koha võrra seitsmendaks, sest Loimaa Hurrikaani üllatas Pielavesi Sampot 3:1 võiduga.

Põhiturniiri kahes viimases voorus võõrsil Tampere Isku-Volley ja kodus Kempele Lentopalloga vastamisi mineva Riento eesmärk on lõpetada esikuuikus, et kindlustada koht veerandfinaalis. 7.-10. positsioonil asuvad klubid selgitavad kaks ülejäänud play-off'i pääsejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles