Eesti veemotosportlane võitis MMil pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kommisaar võitis MMil pronksi.
Aivar Kommisaar võitis MMil pronksi. Foto: Eesti Veemoto Liit

Poolas Mysliborzis peeti möödunud nädalavahetusel veemotoklassi T-550 maailmameistrivõistlused, kus Aivar Kommisaar võitis pronksmedali.

Mysliborzis olid stardis võistlejad 10 riigist ja paadiklassis T-550 oli esindatud kogu viimase kahe hooaja tiitlivõistluste paremik.

Mullu MMil 3. koha saanud Kommisaar alustas tänavust võistlust ajasõidus saavutatud teisel positsioonil. Esimeses sõidus oli Kommisaar teine, seejärel ilm muutus ja tingimused läksid raskemaks. Teises sõidus oli eestlane viies ja kolmandas sai ta 3. koha.

Neljandas ehk viimases sõidus põrkas Kommisaare paat esimeses kurvis suure pauguga kokku Venemaa esindaja Konstatin Ustinovi paadiga. Mõlemad jätkasid sõitu ja Ustinov jõudis katkise paadiga järgi liidrile Poolakale Marcin Muchale, aga mööduda ei õnnestunud.

Kommisaar lõpetas viimase sõidu viiendana ja kokkuvõttes võitis MMil taas pronksmedali, seda vaid ühepunktilise eduga Poola võistleja Marcin Gembiaki ees. Maailmameistriks tuli Mucha ja teine oli Ustinov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles