Briti noorjalgpallurit kahtlustatakse 15-aastase neiu tapmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrew Hall
Andrew Hall Foto: stokecityfc.com

18-aastane Stoke City ridadesse kuuluv jalgpallur Andrew Hall arreteeriti kahtlustatuna oma 15-aastase kallima Megan-Leigh Peati tapmises.

Peati pussitati ööl vastu laupäeva ühe noormehe juures toimunud peol, sündmuspaigale jõudnud parameedikutel ei õnnestunud neiu elu päästa, vahendab Sky Sports.

Teised peolised nägid majast lahkumas veriste riietega noormeest ja politsei vahistas kahtlusalusena Halli. «18-aastane noormees arreteeriti, kuid ta viidi saadud vigastuse tõttu haiglasse,» sõnas politsei pressiesindaja Sky Newsile, lisades, et politsei pole veel saanud Halli küsitleda.

Ka Stoke City esindaja kinnitas, et Hall võeti vahi alla, kuid ei soovinud juhtunut rohkem kommenteerida. Mullu mängis Hall Stoke City kuni 18-aastaste meeskonnas, klubi teatel pakuti talle hiljuti lepingut kuni 21-aastaste meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles