Horvaatia jalgpallilegend: valiksin Messi asemel Iniesta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Prosinecki töötab praegu Belgradi Red Stari peatreenerina.
Robert Prosinecki töötab praegu Belgradi Red Stari peatreenerina. Foto: SCANPIX

Endine Horvaatia koondise poolkaitsja Robert Prosinecki tunnistas, et kui ta saaks valida ühe mängija oma meeskonda, siis eelistaks ta Andres Iniestat Lionel Messile.

«Ma pole kunagi näinud ühtegi teist mängijat mängimas nagu Messi, aga kui ma peaksin valima ühe jalgpalluri oma meeskonda, siis oleks see Andres Iniesta. Tema juures on midagi erilist ja ta suudab muuta meeskonna väga tugevaks,» vahendab goal.com Prosinecki sõnu.

Praegu töötab endine jalgpallur Belgradi Red Starsi peatreenerina. Prosinecki on üks väheseid jalgpallureid, kes on esindanud nii Real Madridi kui ka Barcelonat.

«Kõik jalgpallurid unistavad Realis või Barcas mängimisest. Mina mängisin neis mõlemas. Usun, et ei ole palju selliseid mängijaid, kes on jätnud endast hea mulje mõlemas suurklubis,» rääkis ta. «Jalgpallurina tunneksin ennast väga hästi praeguses Barcelona meeskonnas, kuid tegelikult olen Reali fänn.»

Madridis mängis Prosinecki aastatel 1991-1994 ning Barcelonas veetis ta hooaja 1995/96. 1998. aastal võitis ta Horvaatia koondisega maailmameistrivõistlustelt pronksmedalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles