Saaremaa velotuuri avaetapi võitis Kirsipuu meeskond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CFC I Mixed Team, kollases liidrisärgis Krister Raudsepp.
CFC I Mixed Team, kollases liidrisärgis Krister Raudsepp. Foto: Liis Sauk/ Rattaprofid

Täna Tartus alguse saanud 55. Saaremaa velotuuri avaetapi, milleks oli meeskonnasõit, võitis CFC I Mixed Team koosseisus Jaan Kirsipuu, Aksel Nõmmela ja Krister Raudsepp.

CFC esimesel meeskonnal kulus 19 kilomeetri läbimiseks aega 22.32. Paremuselt teise aja sõitis välja Pelotoni esimene meeskond (Alo Jakin, Kristian Neemela, Allar Karu), mis kaotas võitjale 20 sekundit. Kolmanda koha sai saarlaste SJL Viiking (Mihkel Räim, Kevin Soon, Sten Sarv), nemad kaotasid võitjameeskonnale 22 sekundit, vahendab Rattaprofid.ee.

Liidrisärgi sai enda selga 18-aastane Raudsepp, kes rääkis tuuri kodulehele antud usutluses, et järgmised päevad peavad näitama, kuidas tal sõit õnnestub. «Püüame meeskonnaga särki kaitsta, aga ma ei usu, et mul õnnestub liidrina lõpuni sõita. Eks vanemad mehed võtavad ikka oma,» märkis rattur.

Raudsepa sõnul oli see, et just tema ületas finišijoone esimesena, puhas juhus, kuna meeskonnal polnud otsest plaani lõpu jaoks. «Tuli lihtsalt nii välja,» tunnistas ta.

Homme on tuuril kavas teine etapp, mis viib ratturid Tartust Viljandisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles