Kalev pürib taas eurosarja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa.
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Liis Treimann

Kalev/Cramo korvpalliklubi juhatus võttis eile vastu otsuse, et Eesti meistermeeskond soovib uuel hooajal mängida ka Euro Cupi sarjas. Viimati osaleti eurosarjas hooajal 2007/2008 ja toona saadi alagrupiturniiril kolm võitu ja seitse kaotust.


Lisaks Eesti meistrivõistlustele osaletakse ka Ühisliigas, Balti liigas jätkamine on küsimärgi all. «Vastab tõele, et soovime eurosarjas osaleda,» kinnitas klubi mänedžer Kaarel Sibul. «Kui Euro Cupile pääseme, siis tõenäoliselt Balti liigast loobume,» lisas ta.

Üleeile registreeris korvpalliliit aga Eurochallenge’i sarja Tartu Ülikooli ja Rakvere Tarva klubi.

Audentese spordigümnaasiumis alustavad sügisest noormeeste treeneritena tööd Rauno Pehka ja Indrek Visnapuu. Samuti sellele kohale kandideerinud Rapla meeskonna loots Indrek Ruut jätkab samas klubis. «Lepingut alla kirjutanud pole, aga 99,9-protsendilise kindlusega jätkan Raplas,» kinnitas Ruut. «Südametunnistus oleks piinama jäänud, kui oleksin Rap­last lahkunud. Tunnen, et mul on seal veel midagi anda ja suudame rohkemat korda saata kui sel aastal.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles