Podolski: ma ei pea Wengerile midagi tõestama

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lukas Podolski (valges) kohtumises Hollandi vastu.
Lukas Podolski (valges) kohtumises Hollandi vastu. Foto: SCANPIX

Juba enne EM-finaalturniiri Londoni Arsenaliga käed löönud Saksamaa jalgpallikoondise ründaja Lukas Podolski sõnas, et tema ei pea oma uuele peatreenerile Arsene Wengerile EMil midagi tõestama, kirjutab Soccernet.ee.

«Ma ei arva, et peaksin midagi Arsene Wengerile tõestama. Ta on näinud mind korduvalt mängimas ja teab, mida ma teha suudan,» lausus endine Kölni mängija Goal.comile, vihjates sellele, et teda ei survesta Wengeri praegune kommentaatoritöö Prantsusmaa televisioonis.

«Mu arust on see selge, et mu üleminek ei olnud õnnetus ja otseloomulikult olen ma väga õnnelik, et liitusin Arsenaliga. Seejuures teeb mulle heameelt, et Arsenali fännid saavad mind mängimas vaadata sellisel turniiril ja mõista, milleks ma kõrgeimal tasemel võimeline olen. Väga varsti näitan ma seda ka Londonis,» lisas 27-aastane Podolski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles