Robben: Saksamaast sõltuda on halb

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben
Arjen Robben Foto: SCANPIX

Peale eilset 2:1 kaotust Saksamaale on Holland B grupis ilma punktideta ja selleks, et pääseda play-off mängudele, peavad viimases voorus kolm punkti noppima nii Saksamaa kui ka Holland. 

Hollandlastele ei piisa isegi 1:0 võidust- et hellitada edasipääsulootusi tuleb vastased alistada vähemalt kahe väravaga.

Eilses mängust peale väljavahetamist vihaselt minema marssinud Arjen Robbenile selline olukord ilmselgelt ei meeldi: «Me oleme oma konkurentidest sõltuvad ning see ei tekita minus head tunnet.»

Kaotuse põhjustest rääkides mainis klubijalgpalli Saksamaal Bayernis mängiv Robben: «Mängus oli perioode, kus me polnud õigetel positisoonidel. Meie liinid ei olud piisavalt lähestikku ja vastased said liiga palju mänguruumi.»

Hollandlaste tõehetk saabub juba sellel pühapäeval. Kell 21:45 lähevad samal ajal vastamisi Saksamaa ja Taani ning Portugal ja Holland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles