Mängujuht Rannaveski liitub siiski korvpallikoondisega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Rannaveski (palliga).
Jana Rannaveski (palliga). Foto: Peeter Langovits

Eesti naiste korvpallikoondis alustas Euroopa meistrivõistluste valikmänge ilma põhimängujuht Jana Rannaveskita.

Rannaveskit seob leping Prantsusmaa klubiga ja eestlanna pääseb kodumaale alles 18. juunil. Seetõttu plaanis ta esialgu koondisemängudest loobuda, kuna selleks ajaks on naiskond juba mitu mängu pidanud.

Nüüd otsustas mängujuht siiski kaaslastele appi tulla ja liitub juba 19. juunil koondise treeningutega ning teeb ülejäänud kohtumised kaasa.

«Selja taga on pikk ja väsitav hooaeg, tahaksin puhata, aga saan seda teha ka pärast valiktsükli lõppu,» kommenteeris Rannaveski. «Tulen ja aitan nii palju kui saan.»

Koondis pidas oma valiktsükli avamängu eile, kui 58:62 jäädi alla Šveitsle. Järgmine kohtumine peetakse laupäeval võõrsil Poola vastu ja 23. juunil minnakse kodus vastamisi Montenegroga.

Rannaveski puudumise tõi eile ühe kaotuse põhjusena välja ka üks koondise liidritest Viive-Kai Rebane. «Vastased mängisid oma mängu ja panid oma visked ära. Meil nii ei läinud,» rääkis Rebane. «Kuna neil oli lühikene koosseis, siis said nad ülevälja pressi teha ja meil tuli selle pealt palju pallikaotusi. Eks see oli osaliselt sellepärast et, Jana (Rannaveski) on puudu. Mängujuhi kohta mängisid need, kes pole harjunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles