Selgus Eestiga samasse alagruppi kuuluva Serbia korvpallikoondise nimekiri

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia koondise mängujuht Milos Teodosic eelmisel EMil.
Serbia koondise mängujuht Milos Teodosic eelmisel EMil. Foto: SCANPIX

Korvpalli EM-valikmängudel Eestiga samasse alagruppi kuuluva Serbia peatreener Dušan Ivkovic avaldas  rahvuskoondise esialgse nimekirja.

Koosseisus on kõik parimad mängijad eesotsas Milos Teodosici, Kosta Perovici ja Nenad Krsticiga.

«Kohal on kõik meie liidrid ja lisandunud on ka mitmeid uusi nägusid,» kommenteeris peatreener. «Meie eesmärk on loomulikult finaalturniirile jõudmine. Esimest korda kärbin nimekirja 25. juunil ja lõplik koosseis selgub 4. juulil,» lisas Ivkovic.

Lisaks 2009. aasta EMil hõbeda võitnud Serbiale kuuluvad Eestiga samasse alagruppi Iisrael, Montenegro, Slovakkia ja Island.

Serbia koondise esialgne nimekiri:

Milos Teodosic, Stefan Markovic, Milenko Tepic, Aleksandar Rasic, Nemanja Jaramaz, Nemanja Nedovic, Ivan Paunic, Mladen Jeremic, Marko Keselj, Danilo Andjusic, Andreja Milutinovic, Nemanja Bjelica, Vladimir Lucic, Novica Velickovic, Dusko Savanovic, Zoran Erceg, Milan Macvan, Dragan Labovic, Nenad Krstic, Kosta Perovic, Milovan Rakovic, Miroslav Raduljica, Dejan Musli, Mile Ilic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles