Itaalia kardab Hispaania ja Horvaatia kokkumängu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia jalgpallikoondislased rõõmustavad Andrea Pirlo (21) värava üle.
Itaalia jalgpallikoondislased rõõmustavad Andrea Pirlo (21) värava üle. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondis on pärast 2. vooru mänge EMil keerulises seisus.

Jalgpalli EMil võib C-grupis tekkida olukord, kus kolm meeskonda on ühtedel punktidel ning kõik omavahelised mängud on lõppenud viigiliselt, kirjutab Soccernet.ee.

Itaalia viigistas nii Hispaania kui ka Horvaatiaga 1:1 ning kui Hispaania ja Horvaatia omavahel samuti viigistavad, tõuseks Itaalia võiduga Iirimaa vastu nendega samadele punktidele. Kui Hispaania ja Horvaatia 2:2 või suurema viigi teevad, tähendaks see, et neil oleks omavahelistes mängudes rohkem väravaid kui Itaalial ja nii oleks Azzurri lootused kustutatud.

Itaalia ajalehe Corriere dello Sport lugejate seas tehtud hääletusel arvas 57 protsenti lugejatest, et nii juhtubki ning Hispaania ja Horvaatia lähevad 2:2 viiki välja mängima.

«Mina pole mingeid arvutusi teinud ja meie ainus huvi saab olema Horvaatia alistamine,» lubas aga Hispaania koondise peatreener Vicente del Bosque spordimehelikult aus olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles