Noorsoo ja juunioride meistrivõistlustel stardis Eesti paremik

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kukk
Mihkel Kukk Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel, 16.-17. juunil Rakveres toimuvatel Eesti noorsoo ja juunioride meistrivõistlustel kergejõustikus on stardis kogu Eesti paremik. Võistlus toimub kahes – juunioride ja noorsoo - vanuseklassis.

Tuntuimatest sportlastest asuvad noorsooklassi meistritiitlite eest võistlustulle Mari Klaup, Rasmus Mägi, Markus Ellissaar (TÜ ASK), Igor Sjunin, Rain Kask (EMÜ SK), Meelis Siimson (Rocca al Mare SK), Kaur Kivistik, Priidu Niit (Tartu SS Kalev), Linda Treiel (KJK Saare), Kaarel Jõeväli, Richard Pulst (Audentese SK), Kelly Nevolihhin (Rakvere KJK Vike) ning Maicel Uibo (Põlva KJK).

Nimekaimatest juunioridest võistlevad parimate kohtade nimel Grete Šadeiko (KJK Järvala), Andi Noot (Tartu SS Kalev), Kaia Soosaar (Nõmme KJK) ja Kätlin Tõllasson (TÜ ASK).

Väljaspool arvestust võistlevatest sportlastest on üles antud ka näiteks mitmevõistleja Grit Šadeiko, kolmikhüppaja Jaanus Uudmäe ning odaviskaja Mihkel Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles