Kardo Kõresaar ihkab tagasi kodumaale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Kõresaar
Kardo Kõresaar Foto: Loreto Energy Resources

Eelmised kaks hooaega Itaalia tugevuselt teises liigas Loreto Energy Resources pallinud Kardo Kõresaar jätkab järgmisel hooajal ilmselt Eesti meistriliigas. Mehe vastu on huvi tundnud ka üks klubi Belgiast ning Andrei Ojametsa kaudu oleks võimalik pääseda mängima Valgevenesse, kuid mees ise tahab jätkata Eestis.


«Pärast Itaalias veedetud aega on tunne, et tahaks tagasi koju,» rääkis Kõresaar. Kindlaid plaane tal praegu veel ei ole, läbirääkimised käivad mitme klubiga. «Ka väljamaalt ei ole veel kindlaid vastuseid, kuid suhtlen tihti ka kõigi Eestis esikolmikusse mahtunud meeskondadega,» selgitas ta.

Valik tuleb teha Pärnu, Tallinna ja Tartu vahel. «Pärnus ma olen juba mänginud ning sinna tagasi ilmselt ei lähe. Tahaks mingis teises linnas elada, uusi sõpru ja tuttavaid leida,» arutles heatujuline Kõresaar.

Väikest vihjet taaralinna kasuks võis näha selles, et Kõresaar kirjeldas Tartut väga ilusa ja meeldiva linnana. «Nendega on mul kokkulepe selline, et kui nad oma sponsoriasjad korda saavad, siis võtavad minuga ühendust ja teevad mulle pakkumise. Seni lasen ülejäänud võimalustel oodata,» selgitas praegu Eesti koondise laagris viibiv võrkpallur.

«Kõresaar ootab hetkel meie pakkumist, kuid seda ei julge me teha, enne kui eelarve on selge,» kinnitas huvi ka Tartu klubi juhatuse liige Alari Jõesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles