Moyes: Tottenham pole minuga ühendust võtnud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evertoni peatreener David Moyes.
Evertoni peatreener David Moyes. Foto: AP / Scanpix

Peale mõneti ootamatut uudist, et Inglismaa kõrgliiga klubi Tottenham Hotspurs vallandas oma senise peatreeneri Harry Redknappi, on spekuleeritud tema võimalike asendajate. Kõige sagedamini on selles kontekstis spordisõprade huuli hetkel Evertoni jalgpalliklubi treenerikohal oleva David Moyese nimi.

Samas väidab Moyes ise, et keegi Tottenham Hotspursist pole temaga sellel teemal ühendust võtnud.

Skys Sports vahendab treeneri sõnu: «Keegi pole minuga ühendust võtnud. Kui minuga oleks kontakteerutud, oleksin ma sellest kohe rääkinud klubi juhtidele.»

Samas ei sulgenud Moyes seda ust lõplikult: «Loodan, et suudan oma ambitsioonid täita Evertoni juures, aga selles mängus pole midagi kindlat.»

«Tulin puhkuselt tagasi ja kuulsin Harry vallandamisest. Mul oli seda uudist kuuldes Harryst kahju, kuna ta tegi väga head tööd.»

«Nii mina, kui ka Evetoni mängijad oleme ambitsioonikad ning nad tahavad, et edasiminek minu juhendamisel ka jätkuks. Oleme kindlasti praeguse koosseisuga konkurentsivõimelised ja anname endast parima.»

Sky Sportsi kodulehel olevale küsitlusele Spursi võimaliku uue treeneri kohta on vastanud üle 138 000 külastaja. Küsitlust juhivad Moyes ning poole hooaja pealt Chelseast vallandatud Andre Villas-Boas. Mõlemad on kogunud 25% häältest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles