Raimo Kullile kindel etapivõit Eesti autoringraja meistrivõistluste etapil Ahvenistos

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Saar
Marek Saar Foto: Toomas Vabamäe

BMW 325 Cup võistlejad jätkasid oma tänavust Eesti meistrisarja Soomes, Ahvenistos. Tegu oli Soome kohaliku võistlusnädalavahetusega. Kahe sõidu võiduga kindlustas oma edu meistrisarjas Raimo Kulli.

Kulli alustas laupäeva kvalifikatsiooni võiduga, edestades Kristo Krinpust 0,355 sekundiga ja Tõnis Hommikut 0,495 sekundiga. Ka mõlemas sõidus ei andnud Kulli konkurentidele võimalust ja võitis sõidud. Mõlemas sõidus oli teine Kristo Krinpus ja kolmas Enar-Klaus Kunman. Kuna Kulli sai lisaks parimale kvalifikatsiooniajale veel ka mõlema sõidu parima ringi enda nimele, tuli selle kõige eest boonust kolme punkti näol meistrivõistluste arvestuses.

Raimo Kulli: «Kõik sujus meie jaoks ideaalselt. Eks kindlasti on väga suur roll ka selles, et mul, erinevalt teistest, on selle raja kogemus olemas. Samas pean konkurente tunnustama, reedese vabatreeninguga tehti endale asjad selgeks ja vahed järgmistega olid mul väiksemad kui arvasin tulevat.»

Eesti meistrivõistluste liider klassis BMW 325 Cup on Kulli (Forss Racing), kes on kogunud 182 punkti. Teine on Tõnis Hommik (ProRex), kellel punkte 120 ja kolmandaks tõusis Krinpus (A2 Racing), kellel punkte 106.

Soome publikule pakkus omamoodi meelelahutust Marek Saar, kelle auto kapott esimeses sõidus lahti hüppas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles