Ševtšenko võib mängust Inglismaaga eemale jääda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ševtšenko
Andrei Ševtšenko Foto: SCANPIX

Ukraina jalgpallikoondise suurim staar Andrei Ševtšenko ei pruugi homseks otsustavaks alagrupimänguks terveneda. Ukraina koondise arsti sõnul on ründaja osalemistõenäosus 50-50.

35-aastase Ševtšenko põlv sai hoobi nii alagrupimängus Rootsiga kui ka Prantsusmaaga. Pühapäevase treeningu jättis Rootsile kaks väravat löönud ründaja vahele, kuna ei suutnud jalga põlvest korralikult kõverdada.

«Eile õhtul oli tema põlves vähem vedelikku, ent põlv on endiselt paistes,» kirjeldas ukrainlaste arst Leonid Mironov kanalile Studija 1+1. «Täna koguneb meie arstide konsiilium ja otsustab, kas ta saab kõikides trennides osaleda. Ennekõik arvestame mängija soove. Andrei tunneb ise oma keha kõige paremini. Hommikuse seisuga on tema võimalused mängida 50-50. Usun, et Andrei, kes tahab kodumaale ja kogu maailmale tõestada, milline võitlejahing tal on, annab endast kõik, et platsile joosta,» lausus Mironov.

Kui Ševtšenko aga tõepoolest mängida ei saa, saadab Ukraina peatreener Oleg Blohhin tõenäoliselt Andrei Voronini ründepartnerina väljakule Marco Devici.

Ukrainal on D-grupis võit ja kaotus ehk kolm punkti. Inglismaa ja Prantsusmaa on võrdselt nelja punkti peal, kuid mõlemal on Ukrainast parem väravate vahe, seega viiks ukrainlased veerandfinaali vaid võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles