Takistussõidu suvise karikasarja avaetapi võitis Susan Kaleta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Kaleta.
Susan Kaleta. Foto: Külli Tedre

Möödunud nädalavahetusel sai Veskimetsa ratsakeskuses avalöögi Eesti Ratsaspordi Liidu suvine karikasari. Valdavalt vihmasajus peetud võistluses saavutas kõrgeima võidu Susan Kaleta hobusel Aga Flamenco von Feight.

Avatud klassis, kus takistuste kõrguseks oli kuni 130 sentimeetrit, asus starti 9 võistluspaari. Neist kolm läbisid nii põhiraja kui ümberhüpped vigadeta, jõudes auhinnalistele kohtadele. Parima tulemuse sõitsid välja noorte klassi sõidus ühe takistuse unustamise tõttu välja langenud Susan Kaleta ja Aga Flamenco von Feight. Teise koha pälvisid Siim Sinijärv ja Zidante P ning kolmanda Tarmo Kutsar hobusel Tetley.

Noorte klassi kuuluvad ratsanikud startisid kõrgusel kuni 125 sentimeetrit. Võidu pälvis kiireim nelja karistuspunktiga raja läbinud sportlane, kelleks osutus Kristi Luha hobusel Vacantos. Talle järgnesid Liis Anette Pae hobusel Pärn ja kolmandana Carmen Kaas hobusel Calais.

Juuniorsportlaste parkuuri kõrguseks oli kuni 115 sentimeetrit ning sõidus pääsesid ümberhüpetele kaks võistluspaari, kellest kiireima sõidu tegid Madleen Kivila ja Traviata. Teisena lõpetasid Stefani Sabrodin ja Concord. Kolmanda koha juuniorite arvestuses pälvisid kiireima «neljana» põhiparkuuris Kelly Laev ja Free Bay.

Lisaks oli Veskimetsas kavas kaks karikasarja mitte kuuluvat arvestust, millest mõlemad võitis Andres Udeküll hobusel Calcyl. Nimetatud parkuurid olid kõrgustel 115 ja 125 sentimeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles