Hodgson: Rooney alustab Ukraina vastu algkoosseisus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise koondise ründajad. Vasakult: Jermain Defoe, Wayne Rooney ja Danny Wellbeck
Inglise koondise ründajad. Vasakult: Jermain Defoe, Wayne Rooney ja Danny Wellbeck Foto: SCANPIX

Homme saab Wayne Rooney esimest korda selle jalgpalli EM finaalturniiri mängus väljakule joosta, kui alagrupiturniiri viimases voorus lähevad vastamisi Inglismaa ja Ukraina.

Rooney kahemänguline keeld on lõppenud ning inglise ründestaar võib joosta platsile. See annab aga Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgsonile ohtralt mõtteainet. Rootsi vastu alustasid kolme lõvi koondise ründeliinis Andy Carroll ja Danny Wellbeck.

Mõlemad algkoosseisus alustanud mehed tegid ka skoori. Kõigepealt viis Carrolli värav inglased juhtima, Inglismaa teise värava lõi Theo Walcott ja viimase väravaga viis Inglismaa võiduni Danny Wellbeck.

Hodgon rääkis ründajate valiku kohta Sky Sportsile: «Nad (ründajad – toim) annavad mulle klassikalise treeneri probleemi, aga see on selline probleem, mida kõik treenerid sooviksid. Nagu ma olen öelnud – Wayne Rooney alustab homset mängu algkoosseisus. Teist valikut ei ole.»

Hiljuti sai Hodgon veelgi häid uudiseid: eelmises mängus vahetusest sekkunud, viigivärava löönud ja Inglismaa võiduväravale eeltöö teinud Walcott on homme mängukõlbulik.

«Ta (Walcott – toim) on homseks mänguks valmis ja õnneks rohkem probleeme meil vigastustega ei ole,» vahendab Sky Sports Hodgsoni sõnu.

Inglismaa läheb homses mängus vastamisi Ukrainaga ning inglastele piisab ühest punktist, et kindlustada koht veerandfinaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles