Video: linnuhäält tegev mees segas golfi US Openi autasustamist

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnuhäält tegev mees segas golfi US Openi autasustamist. Taustal on võiduintervjuud andev turniirivõitja Webb Simpson (valge mütsiga).
Linnuhäält tegev mees segas golfi US Openi autasustamist. Taustal on võiduintervjuud andev turniirivõitja Webb Simpson (valge mütsiga). Foto: SCANPIX

Golfi suurturniiri US Openi autasustamistseremoonia ei kulgenud päris planeeritult – oma esimese suurvõidu teeninud Webb Simpson oli parasjagu andmas võiduintervjuud, kui ühtäkki hüppas tema ette Ühendkuningriikide lipumustriga mütsi kandnud mees, kes hakkas linnuhäält tegema.

Ootamatu külaline võeti kiiresti kinni ja toimetati auhinnatseremoonialt ära, vahendab Metro.

25-aastane Simpson suhtus juhtunusse huumoriga ning hüüdis linnumehele: «Naudi vangikongi, semu!»

Hilisemas intervjuus tunnistas Simpson, et mõtles korraks, et ehk oli linnumees korraldajate poolt palgatud.

Politsei avaldas, et tegemist oli 40-aastase briti Andrew James Dudleyga, kes oli alkoholijoobes ning seetõttu toimetati ta kainestusmajja. Ühtegi süüdistust mehele ei esitata. «Kuna tal oli pilet olemas, ei saa öelda, et ta viibis seal loata,» selgitas politsei kõneisik Albie Esparza, kelle sõnul polnud mehe käitumises midagi kriminaalset. «Sisuliselt ei teinud ta muud, kui läks väljakule ja tegi linnuhäält.»

Deadspini teatel on Dudley hüüdnimi Jungle Bird (Džungli lind – toim) ning tegemist on keskkonnaaktivistiga. «Paistab, et tema teguviis ongi inimeste ellu sekkuda ja linnu hääli teha,» kirjutas Deadspin.

Vaata lustakat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles