Eesti võrkpallikoondis võitis Pärnut

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis oma fänne tänamas.
Eesti võrkpallikoondis oma fänne tänamas. Foto: Andres Kalvik

Kolmapäeval toimus ainulaadne võrkpallikohtumine, milles Pärnu meeskond võõrustas Eesti koondist.

Mängu avageimi võitis 27:25 Pärnu. Seejärel oli kolmes järgnevas geimis parem Eesti koondmeeskond, andes vastasele vastavalt 16, 20 ja 20 punkti, vahendab volley.ee.

Pärnu poolel ei saanud kaasa teha Raimo Pajusalu, samuti ei mänginud kaasa Kristjan Õuekallas ning mängu ajal vigastas hüppeliigest Kardo Kõresaar. Mängu lõpufaasis mängis Pärnu nurgaründaja Jaanus Nõmmsalu temporündaja kohta, nurgaründajateks pidid kehastuma Martti Keel ja Edgar Järvekülg, kes tavaolukorras on vastavalt sidemängija ja libero.

Pärnu meeskond mängis koosseisus: Jaanus Nõmmsalu, Martti Keel, Argo Meresaar, Kardo Kõresaar, Asko Esna, Andrus Raadik, Aivar Silm, Ergo Sartakov, Meris Merisaar ja Edgar Järvekülg.

Eesti koondise värve esindasid: Oliver Venno, Keith Pupart, Ardo Kreek, Kert Toobal, Rait Rikberg, Martti Juhkami, Mart Tiisaar, Andri Aganits, Siim Ennemuist, Priit Luik, Vaido Veek ja Kusti Nõlvak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles