Ferrari boss: Vettel ja Alonso suudaksid ühes meeskonnas sõita

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefano Domenicali
Stefano Domenicali Foto: SCANPIX

Ferrari võistkonna juht Stefano Domenicali usub, et Sebastian Vettel ja Fernando Alonso mahuksid korraga Ferrari võistkonda.

«Arvan, et mõlemad sõitjad on intelligentsed ja võiksid muretult ühes võistkonnas sõita,» ütles Domenicali BBC Spordi vahendusel.

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone nõustus Domenicaliga: «Mõlemad piloodid otsivad pidevalt uusi väljakutseid ning ühes meeskonnas sõitmine oleks seda kindlasti.»

«Nad usuksid, et suudavad meeskonnakaaslase alistada ja Stefano (Domenicali – toim) teeks mis vaja, et neid koheldaks võrdselt.»

Ferrari meeskonnale lähedal seisev allikas väitis, et Alonso keeldus Hamiltoniga ühes võistkonnas sõitmast. Vetteli võimalikule liitumisele andis Ferrari esisõitja väidetavalt oma nõusoleku.

Käesoleva hooaja punktitabelit juhib Hamilton 88 punktiga, Alonso kaotab talle kahe ja Vettel kolme punktiga.

Praeguses seisus peab Domenicali kiireimaks Alonsot: «Alonso on kiireim piloot, olen selles kindel. See on olnud nii alates hooaja algusest, vaatamata isegi sellele, et meie auto polnud alguses kõige kiiremate hulgas.»

«Seis on nüüd paranenud, kuid me pole veel nii kiired kui tahaksime olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles