Gazpromi tippjuht: Aršavin tuleks Venemaalt välja saata

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin
Andrei Aršavin Foto: Reuters / Scanpix

Venemaa jalgpallikoondise kapten Andrei Aršavin on pärast meeskonna EMil põrumist sattunud kodumaal suurde ebasoosingusse. Põhjuseks on palluri ülbed väljaütlemised.

Näiteks Venemaa suurettevõtte Gazprom asejuht Varei Golubev kasutaks Aršavini suhtes suisa äärmuslike meetmeid. «Ta tuleks riigist välja saata!» lausus Golubev. «Venemaa kodanik ei saa ju sellisel moel suhtuda oma riigi ausse.»

Ajalehe Sovetski Sport andmetel pidas Golubev silmas Aršavini ütlust: «See, et me ei täitnud teie ootusi, on teie endi probleem!» Pärast sellist lauset on küsitav ka Aršavini karjääri jätkumine Peterburi Zenidi ridades, kuna just Gazprom on selle meeskonna särgisponsor.

Venemaal on jalgpallurid sattunud suurde ebasoosingusse, kuna nad ei suutnud jõuda käimasoleval EMil alagrupiturniirilt edasi. Kriitikalaviini taga on nii fännid, kui ka meedia.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles