Rosicky on terve, kuid põhikoosseisus platsile ei tule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšehhide poolkaitsja Tomas Rosicky tegi tänase treeningu kaasa.
Tšehhide poolkaitsja Tomas Rosicky tegi tänase treeningu kaasa. Foto: SCANPIX

Tšehhi meeskond sai enne tänaõhtust jalgpalli EMi veerandfinaali Portugaliga ühtaegu negatiivse ja positiivse uudise. Üks nende võtmemängijaid Tomas Rosicky ei ole võimeline kohtumist algkoosseisus alustama, kuid on siiski Achilleuse kõõluse vigastusest niivõrd palju paranenud, et pääseb vahetusmeeste pingile.

31-aastane keskväljamees vigastas jalga tšehhide 2:1 võiduga lõppenud alagrupimängus Kreeka vastu ning jäi viimasest alagrupikohtumisest Poolaga kõrvale. Ehkki vahepeal kaks päeva Prahas ravil viibinud Rosicky suutis täna nädala jooksul esimest korda treeningu koos meeskonnaga kaasa teha, ei ole ta meeskonna mänedžeri Vladimir Smiceri sõnul sellises vormis, et mängu alustada.

«Tomas ei kuulu kindlasti põhikoosseisu,» lausus Smicer Tšehhi telekanalile CT. «Küll aga mahub ta varumeeste pingile ja saab vajadusel mängu sekkuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles