Eesti sprinter Richard Pulst: Boltiga võrreldes olen täiesti andetu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Pulst (punase särgiga) eelmisel nädalavahetusel Rakveres juunioride ja noorsoo meistrivõistlustel.
Richard Pulst (punase särgiga) eelmisel nädalavahetusel Rakveres juunioride ja noorsoo meistrivõistlustel. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Kariibimeres asuvalt Barbadose saarelt pärit Richard Hindsi ja eestlanna Maie Pulsti pojal, Eesti sprinteril Richard Pulstil on alati olnud üheks suureks sooviks ületada 100 meetri jooksus isa tippmark 10,55 sekundit. Nädalavahetusel tuligi ta Rakveres 10,43ga Eesti U23 vanuseklassi meistriks ja tõusis kõigi aegade edetabelis Erki Noolega jagama neljandat kohta.

«See eesmärk täitus lõpuks!» rõõmustab Eestis meheks ja täiesti üheselt eestlaseks sirgunud Pulst, kes hoiab teisel mandril elavat isa oma tulemustega interneti vahendusel kursis, kirjutab Õhtuleht. «Selge, et midagi olen (isalt geenidega) kaasa saanud. Samas Usain Bolti (maailmarekordimees - toim) kõrval olen ma täiesti andetu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles