Vinokurov ja Brajkovic on Touril Astana liidrid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janez Brajkovic
Janez Brajkovic Foto: SCANPIX

Täna jalgratta grupisõidus Eesti meistriks tulnud Tanel Kangerti koduklubi Astana teatas, et Tour de France'il stardivad meeskonna liidritena Aleksandr Vinokurov ja Janez Brajkovic.

Tugev temposõitja ja arvestatav mägironija Brajkovic on rattur, kellele Astana panustab kokkuvõttes, vahendab Spordipartner.

Samas hoidus Astana mänedžer Giuseppe Martinelli tunamulluse Critérium du Dauphiné võitjaga seoses ootusi liiga kõrgeks kruvima. «Brajkovic on meie esinumber üldarvestust silmas pidades, kuid ma ei taha talle konkreetseid eesmärke seada. Olen kindel, et ta annab endast hea tulemuse saavutamiseks kõik,» lisas Martinelli.

Astana meeskond Tour de France'il: Aleksandr Vinokurov (Kasahstan), Janez Brajkovic (Sloveenia), Borut Bozic (Sloveenia), Dmitri Fofonov (Kasahstan), Andri Grivko (Ukraina), Maksim Iglinski (Kasahstan), Andrei Kašetškin (Kasahstan), Fredrik Kessiakoff (Rootsi), Robert Kiserlovski (Horvaatia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles