Wimbledoni peaproovil võidutsesid Roddick ja Paszek

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Roddick Eastbourne'i turniiri võidukarikaga.
Andy Roddick Eastbourne'i turniiri võidukarikaga. Foto: SCANPIX

Esmaspäeval algava Wimbledoni tenniseturniiri peaprooviks peetaval Eastbourne'i turniiril võitis meeste üksikmängu Andy Roddick, naiste seas jäi löömatuks Tamira Paszek.

Roddick alistas finaalis tiitlikaitsja Andreas Seppi kindlalt 6:3, 6:2. Ameeriklasele oli see karjääri 31. turniirivõit, kuid esimene pärast koguni 16 kuu pikkust pausi. Seejuures pääses ta mängima korraldajate vabapääsmega ning vaid seetõttu, et kaotas eelmisel nädalal Queen's Clubi turniiril kohe avaringis.

Pärast võitu kiitis Roddick, et Inglismaa lõunarannikul asuvas rahulikus kuurordis on hea Wimbledoniks valmistuda. «Siin pole vaja suurlinna kära ja sagimisega võidelda. Enne suurturniiri on see hea – saan vaikselt siia tulla ja oma mängule keskenduda.»

Paszek alistas sakslanna Angelique Kerberi 5:7, 6:3, 7:5, päästes seejuures otsustavas setis seisul 3:5 koguni viis matšpalli. Kohtumine kestis 2 tundi ja 45 minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles