Pirlo: Inglismaa ei suutnud meid ohustada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo võitluses Wayne Rooneya
Andrea Pirlo võitluses Wayne Rooneya Foto: SCANPIX

Eilses jalgpalli EMi viimases veerandfinaalis oma meeskonna võidule tüürinud keskväljamaestro Andrea Pirlo on seisukohal, et Itaalia oli selgelt parem meeskond.

«Ma ei kartnud, et Inglismaa võiks meid välja lülitada, sest nad peaaegu ei suutnudki ohtlikke olukordi luua. Pigem tundus nende eesmärgiks olema kaitsmine ja penaltiteni jõudmine,» vahendab Pirlo sõnu Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) kodulehekülg.

«Mänguohjad olid meie käes ja suutsime lõpuks võita. Domineerisime seda mängu, kuid kahjuks ei suutnud tekkinud väravavõimalusi ära kasutada. Vähemalt lõppkokkuvõttes läks õige meeskond edasi.»

Itaalia keskväljaduo teine pool, Riccardo Montolivo, mainis mängujärgses intervjuus nurjatud penaltit.

«Võitmine oli mulle suur kergendus. Tundsin ennast pärast eksimist väga halvasti ja see oli raske moment. Õnneks läks kõik ikkagi hästi. Peame olema õnnelikud, et meil on selline väravaht nagu (Gianluigi – toim) Buffon,» sõnas Montolivo.

«Pärast sellist mängu olnuks raske kaotusega leppida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles