Ferrari boss: me pole nii kiired kui Red Bull

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso Valencia etapil
Fernando Alonso Valencia etapil Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna juht Stefano Domenicali tunnistas, et kuigi nende piloot Fernando Alonso võitis nädalavahetusel peetud Euroopa GP, oli kõige kiirem meeskond ikkagi Red Bull.

«Me ei ole nii head, kui peaksime olema. Red Bull oli sellel etapil kõige kiirem,» vahendab Domenicali sõnu BBC Sport.

Vettel ja Red Bull näitasid oma paremust kvalifikatsiooni võitmisega. Edu teise koha saanud Lewis Hamiltoni ees oli lausa 0,324 sekundit. Ferrari piloodid Alonso ja Massa startisid võistlusele alles 11. ja 13. positsioonilt.

Kvalifikatsiooni kommenteerides ütles Domenicali: «Me ei ole kunagi rahul, kui esikoht stardirivis meile ei kuulu.»

«Me ei saagi olla rahul, kuna me ei kuulu tippu. Peame jääma realistideks, aga õnneks praegune auto erineb oluliselt autost, millega hooaega alustasime.»

Domenicali on etapivõiduga rahul ning kiidab Alonsot suurepärase võistluse eest kodupubliku ees, kuid annab samas endale aru, et oma osa selles oli ka konkurentide ebaõnnel.

«Peame jääma rahulikuks. Meie suurimatel konkurentidel oli sel nädalavahetusel probleeme.»

Valencia GP võitis Fernando Alonso, teine oli Kimi Räikkönen ja kolmas Michael Schumacher. Red Bulli esipiloot Sebastian Vettel katkestas, tema meeskonnakaaslane Mark Webber lõpetas võistluse neljanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles