Maradona ehitaks Ronaldo auks ausamba

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallilegend Diego Maradona rääkis, et Cristiano Ronaldo on üksinda vedanud Portugali meeskonna jalgpalli EMi poolfinaali ning vääriks oma riigis ausammast.

«Varem on Ronaldol olnud probleeme koondise eest säramisega,» rääkis Maradona Times of Indiale. «Nüüd on aga Portugali peatreener Paulo Bento saanud kaitsesse tuua maailmatasemel Pepe ning keskväljal on heas hoos Raul Meireles ja Nani. See annab Ronaldole vabad käed ründes tegutsemiseks.»

Maradona sõnul on Ronaldo oma kolme väravaga näidanud, et ta on tõeline superstaar ning nüüd nägid ründeässa rahvuskaaslased, et Ronaldo vääriks Portugali pealinna Lissaboni tänavatele ausammast.

Argentina jalgpallilegendi arvates peab Portugal kindlasti poolfinaalis Hispaania vastu ründavalt mängima, sest kaitses istudes ei ole võimalik valitsevaid meistreid võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles