Õunpuu panus võitu jäi kesiseks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Õunpuu
Andris Õunpuu Foto: volley.ee
Andris Õunpuu koduklubi Randaberg alistas Norra võrkpallimeistrivõistlustel kodusaalis Oslo Volley 3:0 (26:24, 25:23, 25:20).

Eestlasest nurgaründaja panus jäi seekord rünnakul tagasihoidlikuks ja tema arvele jäi viis punkti. Kaks silma lisas Õunpuu blokist, kirjutab volley.ee.

«Kuna üks nurgaründaja oli vigastatud, vastutasime liberoga kahekesi servi vastuvõtu eest. Seetõttu kasutas sidemängija mind rünnakul vähem. Tegemist on omamoodi väljakutsega, sest rünnakule lülitumine võtab rohkem energiat,» rääkis Õunpuu.

Tabelis eespool asuvatest Nyborgist ja Førdest vastavalt kaks ning neli mängu vähem pidanud Randaberg jätkab kolmandal kohal.

Randabergi noortele võrkpalliteadmisi jagava Õunpuu hoolealused said riigi meistrivõistluste tsooniturniiril teise koha ning pääsesid aprilli lõpus Põhja-Norras peetavale finaalturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles