Ronaldo: nõustusin penaltit viiendana lööma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo kaotusevalu.
Cristiano Ronaldo kaotusevalu. Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondis alistus eilses EMi poolfinaalis pärast penaltiseeriat Hispaaniale.

Portugali suurim täht ja kapten Cristiano Ronaldo penalteid lüüa ei jõudnudki, sest ta oli üles antud viienda lööjana, mängu saatus otsustati aga varem. Portugali poolel eksisid Joao Moutinho ja Bruno Alves ja Hispaania võitis 4:2.

Ronaldo sõnul oli ta löögijärjekorraga nõus. «Peatreener küsis minult, kas tahan viiendana lüüa ja ma vastasin jaatavalt,» rääkis jalgpallur goal.comi vahendusel. «Vahel löön ma esimesena, vahel kolmandana ja vahel viimasena. Seekord nõustusin viiendana lööma.»

«Loomulikult olen pettunud, et me finaali ei pääsenud, kuid tegime hea turniiri ja olen meeskonna üle uhke,» lisas portugallane. «Oleme Euroopa nelja tugevaima koondise hulgas ja andsime endast kõik, mis võimalik. Penaltiseeria on õnnemäng ja seekord võitis Hispaania.»

Ronaldo lisas, et soovib finaalis Hispaania võitu. «Loodan, et Hispaania võidab turniiri. Mul on selles meeskonnas palju sõpru,» rääkis klubijalgpalli Madridi Realis mängiv väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles