Hispaania peatreener ülistas meeskonna kaitset

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania koondise peatreener Vicente del Bosque.
Hispaania koondise peatreener Vicente del Bosque. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondis alistas eile EMi poolfinaalis penaltiseerias 4:2 Portugali ning kindlustas finaalikoha.

Hispaanlaste peatreener Vicente del Bosque kiitis mängujärgselt meeskonna kaitsemängu ja oli rahul, et mängijad suurele pingele vastu pidasid.

«Paljud ütlevad, et me mängisime halvasti, ent kaitses tegid kõik mängijad väga head tööd,» ütles del Bosque telekanalile Telecinco.

«Oleme rahul, võitsime väga tasavägise, kuigi aegase tempoga mängu. Lisaajal kontrollisime rütmi ja mul pole meestele mitte midagi ette heita.»

Penaltitest rääkides kinnitas peatreener, et kõik mängijad olid valmis lööma. «Kõik pakkusid end penalteid lööma. Cesc (Fabregas) tahtis lüüa viiendana, kuigi mina tahtsin teda teisena platsile saata. Tema soov jäi peale,» lisas del Bosque. «Nüüd puhkame ja valmistume finaaliks.»

Seda del Bosque ei avaldanud, kas ta sooviks pühapäevases finaalis meelsamini kohtuda Saksamaa või Itaaliaga, vaid rõhutas, et hispaanlaste keskenduvad vaid enda esitusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles