Guti: Modric ei ole Madridi Reali vääriline

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guti Madridi Reali särgis
Guti Madridi Reali särgis Foto: SCANPIX

Endise Real Madridi poolkaitsja Guti arvates pole Luka Modric Hispaania suurklubis mängimiseks piisavalt hea, vahendab Soccernet Daily Stari.

Tottenham Hotspurist lahkuvat Modricit on viimasel ajal tugevalt Real Madridiga seostatud, aga Guti silmis pole horvaatlane klubis kohta ära teeninud ning eelistab tema asemel hoopis David Silvat.

«Modric pole Tottenhamis isegi kõige tähtsam mängija olnud, arvan, et ta pole Real Madridi tulemiseks piisavalt teinud,» ütles hetkel vabaagendi staatuses olev Guti.

«Ma valiksin Luka asemel David Silva. Ta on noor, talendikas ja suure potensiaaliga ning Manchester City ja Hispaaniaga palju saavutanud.»

Guti, täisnimega José María Gutiérrez Hernández, mängis kuninglikus klubis 14 hooaja jooksul 542 mängu ning lõi 77 väravat. 2010 aastal vahetas ta Real Madridi särgi Türgi meistrilliga klubi Besiktase oma vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles