Skandaalne Chisora läks trennis oma treeneriga kaklema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora.
Dereck Chisora. Foto: SCANPIX

Briti raskekaalupoksija Dereck Chisora lootused alistada 14. juulil Upton Parkil toimuvas profimatšis kaasmaalane David Haye said uue tagasilöögi, kui ta läks treeningul kättpidi kokku oma juhendaja Don Charlesiga. Treeneri sõnul viivad nende teed nüüd ilmselt teineteisest lahku.

Charles on Chisorat juhendanud kümme aastat, kuid pole enda sõnul kindel, kas naaseb Chisora leeri. Kahe mehe tüli sai väidetavalt alguse üsna tühisel põhjusel. «Ma ei hakka üksikasjadesse laskuma. Ta tahtis, et ma tal kaitse peast võtaksin, kuid teiste inimestega on kombeks rääkida teatud viisil ja võtmesõnaks on siinkohal lugupidamine,» vihjas Charles BoxNationiga vesteldes Chisora ebaviisakale suhtumisele.

«Ma ei ole mingi hull. Kuid ta palus mul kaitse ära võtta ja siis ma ründasin teda. See on meie koostöö jooksul kõige hullem vahejuhtum ja ma olen kümme aastat tema kõrval veetnud, olen talle nagu isa,» jätkas Charles. «Ta ei ela koos isaga. Ta on majas ainus mees ja seetõttu on tal väga raske teise mehe korraldustele alluda. See on kahtlemata tõsine probleem,» selgitas Charles.

«Mina sellist asja aga ei talu. Minu ema ja isa minuga rääkides selliseid sõnu ei kasuta ja kindlasti ei tohi seda teha inimene, keda ma õpetan. Ma ei tea, kuidas me sellest välja tuleme. Dereck ja ta tema mänedžer Frank Warren on minu tööandjad, nii et nemad otsustavad, kas vallandavad mu või mitte,» lükkas Charles olukorra lahendamise  poksija õlgadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles