Gomez: Bayerni mängijad said neljanda löögi vastu nägu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Gomez.
Mario Gomez. Foto: SCANPIX

Neljapäeval kaotas Saksamaa koondis jalgpalli Euroopa meistrivõistluste poolfinaalis 1:2 Itaaliale. Saksalaste ründaja Mario Gomez rääkis, et tema koduklubi Müncheni Bayerni mängijate jaoks oli tegemist eriti valusa hooajaga, sest napilt jäädi ilma neljast erinevast karikast.

«Meid on sellel hooajal neli korda otse näkku löödud,» vahendab goal.com Gomezi sõnu. Saksamaa koondise algkoosseisu kuulus neljapäeval koguni seitse Müncheni Bayerni mängijat.

Bayern lõpetas Saksamaa meistrivõistlused teise kohaga Dortmundi Borussia järel. Samale meeskonnale kaotati ka koduses karikafinaalis. Euroopa Meistrite liiga finaalkohtumises jäädi pärast penaltiseeriat alla Londoni Chelseale.

«Hetkel ei taha ma jalgpalliga rohkem tegemist teha,» kurtis Saksamaa ja Bayerni väravavaht Manuel Neuer, kes soovib hetkel puhkamisele keskenduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles