Fabregas: Iniesta on finaali võtmemängija

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2010. aasta MM-finaalis ainsa värava löönud Andres Iniesta.
2010. aasta MM-finaalis ainsa värava löönud Andres Iniesta. Foto: SCANPIX

FC Barcelonas mängiv Cesc Fabregas usub, et homse EMi finaali tähtsaimaks mängijaks on tema klubi- ja koondisekaaslane Andres Iniesta.

«Ta (Iniesta – toim) läheb iga mänguga paremaks. See on olnud tema jaoks raske hooaeg, kuid praegu on ta tippvormis. Ta liigub palliga hästi, tema läbisöödud on head ning ta on värava ees ohtlik. Tal on sellist loovust, mida paljudel mängijatel pole,» kiitis Fabregas oma meeskonnakaaslast ajalehele The Telegraph.

«Vajame, et ta võtaks mängu enda peale, me usaldame teda. Ta on ründes võtmemängija, ta on loov ja eristuva stiiliga, meie mängijad otsivad teda sageli sööduga.»

Mäletatavasti oli just Iniesta värav see, mis tõi kaks aastat tagasi Hispaaniale tiitli ning näib, et meeskonnakaaslased usuvad ja ootavad 28-aastaselt keskväljamängijalt samast midagi sarnast ka homses mängus.

Oma koondisekaaslasega nõustub ka klubijalgpalli Real Madridis mängiv Sergio Ramos.

«Iniesta on eriline. Ta on suurepärases füüsilises vormis ja oleme tema üle uhked. Ta on suurepärane mängija. Teda oleks justkui võlukepikesega puudutatud.»

Turniiri võitja otsustav mäng algab homme kell 21:45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles