Lamar Odom vahetati Los Angeles Clippersisse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom tõmbab selga Los Angeles Clippersi särgi.
Lamar Odom tõmbab selga Los Angeles Clippersi särgi. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA toimus oluline vahetustehing, kui Dallas Mavericks vahetas oma suure ääre Lamar Odomi Los Angeles Clippersisse ja Clippersi mängujuht Mo Williams liikus Utah Jazzi.

Tehingus osales kokku neli meeskonda, lisaks kolmele eelpool mainitule ka Houston Rockets, kes sai Clippersist selle aasta draftis 53. valitud Furkan Aldemiri mängijaõigused.

Utah andis Dallasele 2008. aasta draftis valitud Tadija Dragicevici mängijaõigused. Dallas andis omakorda 2008. aasta draftis valitud Shan Fosteri mängijaõigused Utah´le ja Houston maksis Dallasele ka rahalist kompensatisooni.

32-aastane Odom valiti liigasse 1999. aastal just Clippersi poolt ja mees veetis seal neli hooaega. Seejärel liitus ta üheks hooajaks Miami Heatiga ning seitse järgmist hooaega veetis Los Angeles Lakersis. Viimasel hooajal Dallases ta hästi ei läinud, kui ta suutis visata vaid 6,6 punkti ja hankida 4,2 lauapalli.

29-aastane Williams tuli NBAsse 2003. aastal 47. valikuna. Möödunud hooajal viskas ta Clippersi ridades keskmiselt 13,2 punkti ja andis 3,1 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles