Hispaania mängijad tahavad võitude rida jätkata

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma tiitlivõistluste debüüdil triumfeerinud Jordi Alba
Oma tiitlivõistluste debüüdil triumfeerinud Jordi Alba Foto: SCANPIX

Eile õhtul lõppenud jalgpalli EM finaalturniir on nüüdseks ajalugu ning Hispaania mängijad on joovastuses. Emotsioonid pole veel vaibunud, kuid Hispaania mängijad unistavad juba tulevastest võitudest.

«Ma ei suuda veel juhtunut uskuda, aga vaikselt hakkab see mulle kohale jõudma. Meie koondis tegi juba varem ajalugu, aga nüüd olen ka mina osake sellest ning tahan, et see jätkuks,» ütles finaali teise värava löönud vasakkaitsja Jordi Alba Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) koduleheküljele.

«Ma olen uhke, sest me saavutasime midagi, mida keegi enne meid polnud suutnud. See näitab, kui raske see on, kas pole? Meil oli õnne, et oma esimese hea võimaluse ära kasutasime. Mängisime hea mängu tugeva Itaalia koondise vastu,» kommenteeris finaali Hispaania koondise kaitsja Alvaro Arbeloa.

«Me tahame võitmist jätkata. Anname endale aru, et see muutub järjest raskemaks, kuid me ei taha lõpetada.»

Hispaania kindlustas endale finaali võitmisega kolmanda järjestikkuse tiitli. Nende võitude rida algas 2008. aasta EMiga, jätkus 2010. aastal peetud MMil ning alistamatuks jäädi ka äsjalõppenud EMil.

Oma kolmanda järjestikkuse võitjamedali said eile kaela lausa 11 mängijat.

Teise tiitli teenisid 9 mängijat ning Euro 2012 oli esimeseks suureks triumfiks kolmele mängijale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles