Matiss Karro sai motokrossi MMil selgroovigastuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matiss Karro 2008. aasta Mulgikrossil
Matiss Karro 2008. aasta Mulgikrossil Foto: Elmo Riig / Sakala

Tanel Leok tegi Rootsi motokrossi MM-etapil hea esituse ning ka Priit Rätsep suurendas oma punktisaaki, kuid naaberriikide krossimeestel nii hästi ei läinud.

MX1 masinaklassis võistelnud lätlane Matiss Karro põrkas kvalifikatsioonis kiirel ringil konkurendiga kokku ning oli seejärel kümmekond minutit teadvuseta. Haiglas uuringutel avastati tal kaheksanda selgroolüli kompressioonmurd, mis võib lõunanaabri jaoks halvemal juhul tähendada hooaja lõppenuks lugemist, vahendab ruudulipp.ee

Enne Rootsi võistlust oli Karro kogunud punkte igalt etapilt ning asus MX1 klassis hooaja kokkuvõttes 15. kohal.

Eesti päritolu kuid Soome lipu all võistleva Harri Kullase probleemid algasid kvalifikatsioonis, mis ebaõnnestus tehnilise rikke tõttu. Esimeses sõidus väänas ta põlve ning sellega oli etapp tema jaoks lõppenud.

Röntgen luumurdu ei näidanud, aga ilmselt natukene peab Kullas enne sadulasse istumist veel ootama. Kullas on MX2 klassis hooaja kokkuvõttes 11. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles