Leping käes: Ragnar Klavan mängib uuel hooajal Bundesligas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan jätkab oma karjääri Saksamaal, kui sõlmis lepingu mullu Bundesligas 14. kohaga lõpetanud FC Augsburgiga. Lepingu pikkuseks on 2+1 aastat.

«See ongi see, mille suunas olen alati töötanud,» lausus rahulolev Klavan Postimehele. «Nüüd on see aeg käes ja loodan, et need saavad olema ilusad kaks aastat.» Klavan hakkab Augsburgis kandma särki numbriga 5.

Lepingu pikkuse kohta kinnitas Klavan, et tegemist on igati tema maitse järgi kontrahtiga. «Tegemist on just piisavalt pika ja piisavalt lühikese lepinguga.»

Juba täna sõidab Klavan Austria Alpidesse, et liituda seal algava Augsburgi treeninglaagriga. «Reedeni olen seal ja laupäevaks tuleme tagasi, siis toimub meil ühe madalama liiga klubiga treeningmäng,» lausus Klavan.

Eelmises koduklubis AZ Alkmaaris sageli äärekaitsjana tegutsenud Klavani sõnul väljendas ta ise läbirääkimiste käigus Augsburgile kindlat soovi tegutseda keskkaitsjana ning ka klubi näeb teda eeskätt just sellel positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles